Jouw Club Online

Uitleg over het beheren van een voetbalvereniging

Inloggen

Om uw website te kunnen beheren moet er eerst ingelogd worden. Door naar uw website te gaan (bijvoorbeeld www.testwebsite.nl) en hierachter /admin te plaatsen, komt u op de inlogpagina van het beheer (www.testwebsite.nl/admin).

De volgende pagina moet dan verschijnen. Log hier in met de bijgeleverde logingegevens. inloggen1

Voetbalbeheer

Om het voetbalbeheer te openen, klik bovenin het menu op Voetbalbeheer. voetbalbeheer1

Overzicht teams

Na het openen van het voetbalbeheer wordt automatisch het overzicht van teams weergegeven. Vanuit hier kunt u van alles aanpassen. Door rechtsboven op Team toevoegen te klikken kunt u een team toevoegen aan de club. teams1

Team toevoegen

Voeg een team aan het teamoverzicht toe. teams2 Vul alle velden in en klik onderin op Opslaan.

Dashboard

Door in het teamoverzicht op Dashboard te klikken is het Dashboard overzicht van een aangemaakt team (zoals hieronder) te zien. teams3 Klik in het horizontale menu op Algemeen.
Algemeen
Wijzig hier algemene informatie van het geselecteerde team. teams4 Vul alle velden in, of wijzig velden naar wens en klik onderin op Opslaan.
Leden
Overzicht van alle leden. Alle knoppen spreken voor zich. Er kunnen stafleden toegevoegd, gewijzigd en verwijderd worden - Spelers kunnen toegevoegd, gewijzigd en verwijderd worden en voor spelers kan er snel ingevuld worden hoeveel doelpunten deze persoon gescoord heeft. teams5 Klik op een desgewenste knop om een staflid of speler aan te passen, toe te voegen of te verwijderen.
Bannerfoto's
Overzicht van alle bannerfoto's. Alle knoppen spreken voor zich. Er kunnen bannerfoto's toegevoegd, gewijzigd en verwijderd worden. teams6 Klik op een desgewenste knop om een bannerfoto aan te passen, toe te voegen of te verwijderen.
Nieuws
Overzicht van alle wedstrijdverslagen en nieuwsitems. Alle knoppen spreken voor zich. Er kunnen wedstrijdverslagen en nieuwsitems toegevoegd, gewijzigd en verwijderd worden. teams7 Klik op een desgewenste knop om een wedstrijdverslag/nieuwsitem aan te passen, toe te voegen of te verwijderen.
Sponsors (team sponsors)
Overzicht van alle sponsors van dit team (om sponsors voor de gehele club te wijzigen, klik hier). Alle knoppen spreken voor zich. Er kunnen sponsors toegevoegd, gewijzigd en verwijderd worden. teams8 Klik op een desgewenste knop om een sponsor aan te passen, toe te voegen of te verwijderen.
Wedstrijden
Overzicht van alle wedstrijden. Hier worden oefenwedstrijden, competitiewedstrijden en bekerwedstrijden weergegeven. Enkel oefenwedstrijden zijn zelf toe te voegen / aan te passen, competitiewedstrijden en bekerwedstrijden worden automatisch toegevoegd en bijgewerkt. teams9 Klik op een desgewenste knop om een oefenwedstrijd aan te passen, toe te voegen of te verwijderen.
Aanwezige spelers
Overzicht van alle aanwezige spelers voor een wedstrijd. Per wedstrijd is het mogelijk om spelers toe te wijzen. teams10 Klik op Spelers wijzigen om spelers voor de geselecteerde wedstrijd te wijzigen.

Overzicht sponsors

Overzicht van alle sponsors. Alle knoppen spreken voor zich. Er kunnen sponsors toegevoegd, gewijzigd en verwijderd worden. Per team kan ook een sponsor worden toegewezen. Klik hier voor uitleg om dit te doen. sponsors1 Klik op een desgewenste knop om een sponsor aan te passen, toe te voegen of te verwijderen.

Importeer spelers

Deze functie wordt op de pagina zelf uitgelegd.

Banner beheer

Overzicht van alle banners. Het is hier mogelijk om verschillende groottes van banners toe te voegen. Alle knoppen spreken voor zich. banners1 Klik op een desgewenste knop om een banner aan te passen, toe te voegen of te verwijderen.